Vývoj státních aktiv a pasiv a jejich vliv na státní dluh ČR - Pilný, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2006)
Stav státních aktiv a pasiv a jejich vývoj výrazně ovlivňují výši státního dluhu. Pří-spěvek podává přehled o současném stavu státních finančních aktiv a pasiv ČR a jejich oče-kávaný vývoj s vlivem na státní dluh ČR.
Keywords: státní aktiva a pasiva; vývoj; vliv; státní dluh ČR; state actives and pasives; development; state debt CR