"Fremdsprachenunterricht" im ersten Jahrsiebt des Kindes - Mašková, Hana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce pojednává o metodách výuky cizím jazykům v mateřské škole a obecně u dětí předškolního věku.
Keywords: cizí jazyk; vyučování; mateřské školy