Optimalizace dopravy ve firmě Intex-CS - Šonka, Martin (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu ve firmě Intex-CS a návrh optimalizačního řešení.
Optimalization of transportation in the company Intex-CS
Keywords: Doprava; analýza firmy; Spedice; Optimalizace