Motivace studentů o mimoškolní kurzy pořádané školou - Herudková, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá zjištěním zájmu studentů o různé mimoškolní akce, kroužky či hry pořádané školou. Praktická část byla dotazníkovým šetřením zaměřena na studenty střední školy.
Motivating students in extracurricular courses at school
Keywords: motivace; psychologie; pedagogika; dotazníkové šetření; motivation; psychology; pedagogy; questionnaires