Analýza a komparace nemovitostních fondů - Zacheusová, Vendula (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem diplomové práce je analýza a komparace vybraných otevřených podílových nemovitostních fondů, které jsou zapsány u ČNB. V první části jsou teoretická východiska dané problematiky. Další část definuje nejdříve obecně a poté konkrétně vybrané nemovitostní fond. Třetí část tvoří komparace a analýza těchto fondů a v poslední části jsou zformulována doporučení pro investorskou veřejnost.
Analysis and comparison of real estate funds
Keywords: kolektivní investování; podílové fondy; ETF; REIT; nemovitost; realitní trh; collective investment; trusts; ETF; REIT; real estate