Analýza využití GIS v krizového managementu okresního úřadu - Bartoníček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá využitím technologie GIS v oblasti krizového managementu okresního úřadu. Práce obsahuje modelový případ krizové situace, při které jsou využity produkty GISu.
The analyse of using GIS in crisis management of district office
Keywords: okresní úřady; Geografické informační systémy; Informační systémy; Krizové řízení; veřejná správa