Suggestopedia and other forms of exploiting music in ELT - Kratochvílová, Marie (Univerzita Pardubice, 1996)
Tato studie se zabývá sugestopedií, výukovou metodou, jejíž učební proces je založen na podvědomém ukládání nových poznatků do tzv. dlouhodobé paměti při poslechu barokní hudby.
Sugestopedie a jiné způsoby využití hudby ve výuce anglického jazyka