Optimalizace skladování ve firmě Ford Auto in s.r.o. Pardubice - Dibelková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je zaměřena na optimalizaci skladového hospodářství v konkrétním podniku. V teoretické části jsou charakterizovány vybrané optimalizační metody. Analýzou současného stavu jsou zjištěny problémové oblasti skladování a řízení zásob. Na základě zjištěných nedostatků jsou navržena vhodná optimalizační opatření spočívající v efektivním řízení a identifikaci zásob.
Optimization of storage in the Ford Auto in company Ltd. Pardubice
Keywords: Optimalizace; Řízení zásob; Skladování; ABC analýza; čárové kódy; Optimization; Inventory management; Storage; ABC analysis; barcodes