Technické prostředky IZS - Mrázková, Miloslava (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou používaných technických prostředků v integrovaném záchranném systému, se zaměřením na druhy technických prostředků pro ochranu obyvatelstva. Práce popisuje základní rozdělení, jednotlivé prvky technického vybavení a nově zařazované prostředky. Největší pozornost je věnována prostředkům individuální ochrany obyvatelstva vzhledem k jejich množství a rozmanitosti.
Technical equipment in integrated rescue system
Keywords: technické prostředky; Integrovaný záchranný systém; složky; Ochrana obyvatelstva; varování; vyrozumění; prostředky individuální ochrany; kolektivní ochrana; technical equipment; Integrated Rescue System; folder; protection of the population; warning; notification; means of individual protection; collective protection