Rezervační systém sportovního centra - Pohl, David (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je věnována vývoji webové aplikace pro rezervování sportovních ploch ve sportovním centru. Pro vývoj bylo využito databázového systému Oracle a jazyků HTML, PHP, JavaScript a SQL. Vzhled webových stránek je formátován pomocí CSS. Práce se rovněž zabývá dostupnými řešeními pro realizaci rezervačního systému a technologiemi, jež jsou základem pro vývoj těchto aplikací.
Reservation system of sport center
Keywords: PHP; HTML; JavaScript; CSS; SQL; Rezervace; Reservation