Analýza nákladů Snaha, a.s. Jaroměř - Hrdličková, Vendula (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci orientuje na problematiku nákladů. Vypracovává analýzu nákladů akciové společnosti Snaha Jaroměř a.s. Nejprve popisuje historii a vývoj podniku, dále vymezuje základní teoretické pojmy a věnuje se hospodaření podniku.
The Analysis of cost Snaha, a.s. Jaroměř
Keywords: podniky; Ekonomika; Náklady; analýza nákladů