Historie a současnost evidence nemovitostí - Loudová, Jarmila (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá evidencí nemovitostí v minulosi a v současnosti. Na základě srovnání poukazuje na vlivy uplatněné z minulosti v současném katastru nemovitostí.
The Registration of real estates in the history and in the present
Keywords: evidence; nemovitosti; Katastr nemovitostí; pozemkové úřady; pozemkové knihy; vlastnictví