Tvorba komunikačního mixu ve společnosti Aspiag, s.r.o. - Hrubešová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá tématem propagace a její role v podniku. Popisuje všechny složky komunikačního mixu a jejich formy. V praktické části se zaměřuje na tvorbu optimálního komunikačního mixu ve společnosti Aspiag, s.r.o..
Creation of communication mix in the company Aspiag, s.r.o.
Keywords: Communication mix; promotions; sales support; direct marketing; komunikační mix; reklamy; podpora prodeje; Public relations; přímý marketing