Marketingový mix a jeho praktické uplatnění na Českých drahách - Picková, Dagmar (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena n amarketing a na marketingový mix, který tvoří produkt, cena, distribuce, propagace a u služeb i lidé. Tento mix je v práci aplikován na dopravu, zvláště na osobní železniční dopravu a České dráhy, s.r.o.
The marketing mix and his practical application on Czech railways
Keywords: železniční doprava; České dráhy; Marketing; Marketingový mix