Problém nezávislosti České národní banky - Mollinariová, Michaela (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou nezávislosti centrální banky a souvislostmi jejího postavení s měnovou a hospodářskou politikou.
Problem of the Czech national bank independence
Keywords: centrální banka; Česká národní banka; nezávislost; postavení