Afinitní chromatografie v klinické biochemii - Řeháková, Petra (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce vysvětluje princip separační metody afinitní chromatografie resp. imunoafinitní chromatografie, její využití v praxi, možnosti metody a technické řešení metody.
Affinity chromatography in clinical biochemistry
Keywords: afinitní chromatografie; monoklonální protilátky; růstové hormony