Proces poskytování dopravní služby jako nástroj marketingu - Mařík, Pavel (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou procesu poskytování dopravní služby a možnými postupy k dosažení optimálních výsledků.
Transport servicing process as a marketing instrument
Keywords: Doprava; dopravní služby; marketing dopravy; Marketing