Možnosti spoření pro fyzické osoby s využitím vybraných bankovních produktů - Chvála, Jakub (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem bakalářské práce je pro modelovou českou rodinu zvolit tu nejvýhodnější variantu spoření z vybraných bankovních produktů na vybranou modelovou situaci, a tj. spoření svým dvěma dětem. Budou porovnány varianty spoření na spořicí účet, termínované vklady a stavební spoření. Nejprve jsou v charakteristice spoření popsány základní pojmy a definovány vybrané bankovní produkty. Při aplikaci spořicích produktů je představena modelová rodina a jsou srovnány jednotlivé spořicí produkty, dle výnosnosti, rizika a likvidity.
Saving Options for Individuals Using Selected Banking Products
Keywords: spoření; termínované vklady; stavební spoření; savings; term deposits; building savings