Zpracování e-learningového kurzu pro předmět TZI - Lohynský, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na distanční vzdělávání a současné e-learningové standardy. Práce zahrnuje vytvoření e-learningového kurzu, ve vhodném autorském nástroji, pro předmět Teoretické základy informatiky (TZI). Témata tohoto kurzu jsou: Základní matematické operace v různých číselných soustavách, Karnaughovy mapy, Huffmanovo kódování. Kurz obsahuje jak teoretické základy pro jednotlivé kapitoly, tak také ukázky řešení praktických příkladů.
Creation of e-learning's course for subject TZI
Keywords: distance education; E-learning; e-learning standards; e-learnings courses; number systems; Karnaugh maps; Huffman coding; distanční vzdělávání; E-learning; e-learningové standardy; e-learningové kurzy; číselné soustavy; Karnaughovy mapy; Huffmanovo kódování