Bezpečnost a ochrana zdraví ve školství - Krmenčíková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce obsahuje souhrnný pohled na bezpečnost a ochranu zdraví ve školství, zaměřuje se na školy a využívá konkrétní poznatky ze ZŠ Lázně Bohdaneč.
Keywords: úrazy; prevence; BOZP; školství; Zdraví