Porovnání znalostí první pomoci studentů středních zdravotnických škol - Bubnová, Jana (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce "Porovnání znalostí První pomoci studentů středních zdravotnických škol" se skládá ze dvou částí. Teoretická část je zaměřena na rozdělení první pomoci, na Integrovaný záchranný systém a dále na poskytování první pomoci při základních života ohrožujících stavech a první pomoci při neúrazových a ostatních stavech. Praktická část zkoumá a následně porovnává úroveň znalostí studentů dvou středních zdravotnických škol a jejich spokojenost s kvalitou výuky.
Comparison of first aid knowledge of students of Secondary Health Schools
Keywords: first aid; cardiopulmonary resuscitation; theoretical knowledge; secondary health schools; první pomoc; kardiopulmonální resuscitace; teoretické znalosti; střední zdravotnické školy