Bedeutung und Gebrauch der Modalverben - Hradcová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se týká způsobových sloves v němčině. Popisuje způsobová slovesa jako gramatickou kategorii a věnuje se i možnosti jejich presentace při vyučování.
Význam a použití způsobových sloves
Keywords: němčina; Gramatika; způsobová slovesa; vyučování