Výukový materiál pro aplikaci Autodesk Maya - Kubíková, Marie (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá programu Autodesk Maya. V úvodu seznamuje uživatele s účelem produktu a jeho prostředím. Další kapitoly popisují ovládání, nástroje, modelovací techniky, modifikace scénových objektů, práci se strukturami a mapováním, vykreslování a vytváření animací. Vše je shrnuto v tabulkách a obrazové příloze. Webová prezentace sumarizuje popsané kapitoly a nabízí interaktivní kurz výuky programu Autodesk Maya v rozsahu deseti lekcí.
Learning material for Autodesk Maya
Keywords: Autodesk Maya; trojrozměrné zobrazení; studijní materiály; modelování; Autodesk Maya; three-dimensional view; study materials; modeling