Datové požadavky pro evidenci interní dokumentace v podniku střední velikosti - Tomáš, Josef (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na modelování relační databáze pro evidenci a distribuci řízené dokumentace organizace. Součástí práce jsou také požadavky systému managementu kvality na strukturu dokumentace, požadavky organizace na evidenci dokumentace, požadavky potencionálních uživatelů na strukturu databáze a požadavky na modelování relační databáze. Výsledkem této práce je relační datový model pro implementaci v databázovém systému.
Data requirements for recording of internal documentation in the medium-sized company
Keywords: řízená dokumentace; datové požadavky; databáze; datové modelování; ER diagramy; transformace; normalizace; controlled documentation; data requirements; database; data modeling; ER diagrams; transformation; normalization