Systém doručování balíků v rámci PTJ obvod Brno po aktivaci nového SPU Brno - Nerud, Milan (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce analyzuje systém doručování balíků v Brně a předkládá modelový projekt, který je přínosem pro zefektivnění balíkových služeb.
Package delivery system of Brno operative technical unit after activation of new Brno grouping transport node
Keywords: Česká pošta s.p.; poštovní přeprava; poštovní zásilky; balíky; projekty; Brno