Možnosti využití podzemní vody v Zemědělském družstvu Dolní Újezd-Osík - Košťálová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Předkládaná bakalářská práce zkoumá vhodnost použití podzemní vody určené pro dobytek a provoz areálu. Strukturu bakalářské práce tvoří tři hlavní části. První část pojednává o teoretických informacích týkajících se podzemní vody a hydrogeologických vrtů. Druhá část je část vědecká, obsahující informace o území Zemědělského družstva, odběrech a rozborech vody, a porovnání kvality vody. Třetí část tvoří závěr, ve kterém posuzuji vhodnost použití podzemní vody pro dobytek a provoz areálu Dolní Újezd-Osík.
The possibilities of using the groundwater in area Dolní Újezd-Osík
Keywords: podzemní voda; hydrogeologický vrt; zemědělské družstvo Dolní Újezd-Osík; groundwater; hydrogeological borehole; agricultural cooperative Dolní Újezd-Osík