Likvidace pojistných událostí - Kroulíková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2014)
Tématem této bakalářské práce je likvidace pojistných událostí. Pod pojmem likvidace pojistných události si představíme zhodnocení podmínek a vlastností pojistné události z hlediska uzavřených pojistných smluv a určení oprávněné výše pojistného plnění. Obsahem teoretické části práce je charakteristika pojistných produktů zejména pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a havarijní pojištění. Praktická část práce obecně popisuje činnost smluvních servisů, což je i hlavním tématem v celkovém závěru.
Claims adjustment
Keywords: likvidátor; pojistné události; smluvní servis; pojišťovny; pojistné plnění; adjuster; claim; repairer of cars; insurance company; settlement