Czech POINT - Šebková, Petra (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s projektem Czech POINT. V práci jsou nejprve vysvětleny základní pojmy z dané oblasti, dále je zde uvedeno několik bodů z historie služby a její zásadní změny v legislativě. V dalších kapitolách jsou uvedeny základní registry veřejné správy a možnosti využití Czech POINTu. V závěru bakalářské práce se nachází dotazník a jeho vyhodnocení.
Czech POINT
Keywords: real estate registers; directories; Public Administration; Czech POINT; katastry nemovitostí; rejstříky; veřejná správa