Zpětná logistika v Dopravním podniku města Pardubice - Hykšová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na zpětnou logistiku v Dopravním podniku města Pardubice, konkrétně na část odpadového hospodářství. Soustřeďuje se na ekonomickou stránku této problematiky a snaží se nalézt několik variant, které by mohly současnou finanční situaci odpadového hospodářství zlepšit.
Reverse logistics in the Pardubice public transport company
Keywords: Logistika; zpětná logistika; Odpadové hospodářství; Dopravní podnik města Pardubic; Odpady; Logistics; reverse logistics; waste management; Pardubice public transport company; wastes