Proces mentální reprezentace a vyučovací metody - Šustek, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá procesem mentální reprezentace, jeho formami, dělením a vztahu k paměti. Další část práce je zaměřena na vyučovací metody, jejich klasifikaci a myšlenkové postupy. Zamýšlí se nad úlohou učitele při vyučovacím procesu, popisuje jednotlivé vzdělávací teorie ve vztahu k roli učitele při vyučování.
Mental representation and teaching methods
Keywords: vyučovací metody; učitelé; mentální reprezentace; vyučování