Marketingová komunikace na sociální síti Facebook v segmentu železniční osobní dopravy - Šolcová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací na sociální síti Facebook v segmentu železniční osobní dopravy. V první kapitole jsou definována teoretická východiska marketingové komunikace s důrazem na marketingovou komunikaci s využitím sociálních sítí. V rámci druhé kapitoly je provedena analýza marketingové komunikace na sociální síti Facebook u vybraných dopravců v segmentu železniční osobní dopravy. Na základě výsledků analýzy současného stavu jsou ve třetí kapitole navržena opatření na zlepšení marketingové komunikace pro jednotlivé analyzované dopravce.
Marketing communication on Facebook social media network in the railway passenger transport segment
Keywords: marketing; marketingová komunikace; sociální sítě; Facebook; železniční dopravci; marketing; marketing communication; social media networks; Facebook; railway carriers