Kingsley Amis - Lucky Jim and John Brain - Room at the top - Matoušek, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá analýzou románů Šťastný Jim a Místo nahoře. Cílem práce je ukázat odlišný vývoj u obou románů a porovnat je.
Kingsley Amis - Šťastný Jim a John Brain - Místo nahoře
Keywords: Kingsley, Amis; Brain, John; romány; literatura; Analýza