Krizová komunikace v Pardubickém kraji - Josif, Milan (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je zaměřena na přípravu opatření orgánů krizových štábů k dosažení aktivní spolupráce s veřejností a se sdělovacími prostředky při řešení mimořádných událostí. V další části je provedena analýza krizové komunikace v Pardubickém kraji.
Critical communication in region Pardubice
Keywords: Krize; Krizové řízení; krizové situace; krizové plánování; Komunikace; Integrovaný záchranný systém; Pardubický kraj