Procesní řízení - veřejná správa versus komerční sféra - Hrobáreková, Anita (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce pojednává o procesním řízení. Úvodní část se zabývá některými důležitými pojmy související s touto problematikou, které jsou postupně vysvětleny. Dále dokument charakterizuje vybranou komerční sféru a model managementu kvality (model CAF), kterým se řídí většina organizací veřejné správy. Následně je provedena srovnávací studie na již zmíněné téma a v závěru této práce je uvedeno hodnocení a dosažený cíl.
Process control - public administration versus sphere of business
Keywords: procesy; Procesní řízení; procesní modely; model CAF; proceses; process control; process models; model CAF