Pojištění dopravní společnosti - Kuldová, Petra (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce na téma "Pojištění dopravní společnosti" se zabývá ochranou podniku před nahodilými událostmi, a to pojištěním. V první části jsou základní pojmy v rámci pojištění podniku charakterizovány a ve druhé části jsou poznatky aplikovány pro společnost DAMOTRANS, s.r.o. Analyzují se nabídky na pojištění od 5 různých pojišťoven. Práce je zaměřená na optimalizaci využívaných pojistných produktů. Toho je docíleno porovnáním firemního portfolia pojistných smluv a výběrem aktuálně nejlepšího obdobného pojištění na trhu.
Insurance of Transport Company
Keywords: pojištění; pojištění společnosti; dopravní společnosti; analýza pojištění; insurance; insurance of company; Transport Companies; analysis insurance