Možnosti zlepšení tranzitních časů přeprav pro mezinárodní silniční přepravy DHL Express - Bartoš, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tématem této bakalářské práce jsou možnosti zlepšení tranzitních časů přeprav DHL Express v rámci středoevropského regionu. Nejprve se zabývá stručnou charakteristikou společnosti DHL. V analytické části navazuje rozborem stávajících linek, geografickým umístěním příslušných terminálů a dopravními omezeními, které plynou především z legislativních nařízení. Poslední část nabízí zhodnocení omezujících faktorů a návrhy na zlepšení tranzitních časů.
Options for improving transit times for shipments of international road transport of DHL Express
Keywords: DHL Express; tranzitní čas; silniční přeprava; linka; terminál; DHL Express; transit time; Road transport; line; terminal