Zavádění nových výrobků ve společnosti Značky Praha, s. r. o. - Šimonová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2007)
První část bakalářské práce popisuje teoretickou stránku projednávané problematiky a definuje pojmy související s tématem zavádění nových výrobků. Ve druhé části charakterizuji, také z teoretického hlediska, jednotlivé činnosti důležité při zavádění nových výrobků. Třetí část práce popisuje skutečnou situaci společnosti, ve které se zejména zabývám její činností, její organizační strukturou a produktovým portfoliem. Dále zde řeším realizaci produktu a činnosti, které ve společnosti probíhají při zavádění nových výrobků. Na tuto část navazuji ve čtvrté kapitole zaváděním konkrétního výrobku ve společnosti Značky Praha s. r. o.. Charakterizuji zde danou problematiku a jaké kroky provází jednotlivé procesy. V neposlední řadě zde porovnávám stávající výrobek s výrobkem novým.
Implementing of new products in Značky Praha Ltd.
Keywords: Marketing; Marketing research; market segementation; products; Marketing; Marketingový výzkum; segmentace trhu; výrobky