Vývoj znečištění ovzduší v důsledku emisí z dopravy : (monitorování kvality životního prostředí v sídelním útvaru Chlumec nad Cidlinou) - Hubená, Veronika (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou negativních vlivů dopravy na životní prostředí obyvatel v sídelních oblastech se zaměřením na město Chlumec nad Cidlinou a plánovanou výstavbu zbývajících úseků dálnice D 11.
The development of atmosphere pollution as a result of traffic emissions (the monitoring of the environment quality within the resident quarters of Chlumec nad Cidlinou)
Keywords: znečištění ovzduší; hluk; vibrace; dálnice; Chlumec nad Cidlinou; Životní prostředí; imise; Doprava