Celní systém České republiky - Řeháková, Petra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci charakterizuje celní systém České republiky. Popisuje činnost jednotlivých celních orgánů se zaměřením na Celní úřad Náchod.
The custom system of Czech republic
Keywords: clo; celní systém; celní odbavení; celní úřady; Náchod