Zlepšení systému MHD v České Lípě - Machalík, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce po analýze stávajícího stavu posoudí možnost změny linkového vedení s variantou doplnění nové linky MHD pro spojení velkých sídelních celků. Současně posoudí možnost úpravy dopravní infrastruktury, konkrétně vybraných zastávkových stanovišť. Na závěr bude provedeno vyhodnocení jednotlivých návrhů.
Improving the urban public transport system in Česká Lípa
Keywords: dopravní obslužnost; městská hromadná doprava; autobusová doprava; železniční doprava; Česká Lípa; transport service; urban public transport; bus transport; railway transport; Česká Lípa