Problematika pěstování víceletých energetických plodin - Mokrá, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku pěstování víceletých energetických plodin. V úvodní části práce jsou vysvětleny základní pojmy týkající se dané problematiky - biomasa a energetické plodiny - včetně jejich klasifikace.
The problems of perannial energy crops growing
Keywords: biomasa; energetické plodiny; víceleté energetické byliny; krmný šťovík; rychle rostoucí dřeviny; japonský topol; biomass; energy crops; perennial energy plants; feeding sorrel; fast growing woody plants; japanese poplar