VÝUKOVÝ PANEL INTELIGENTNÍ ELEKTROINSTALACE - Jaroš, Michal (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá návrhem a realizací výukového panelu inteligentní elektroinstalace. První část práce seznamuje s problematikou inteligentních elektroinstalací a obsahuje popis systémů iNELS a Foxtrot. Druhá část popisuje již samotný vývoj výukového panelu. V této části je detailně nastíněn postup realizace výukového panelu od definice požadovaných funkcí přes výběr vhodných komponent, dále jeho výroba, fyzické zapojení a následně návrh a implementace softwaru.
INTELLIGENT ELECTRICAL INSTALLATION TRAINING PANEL
Keywords: inteligentní elektroinstalace; výukový panel; software Mosaic; systém iNELS; Intelligent electrical installation; training panel; software Mosaic; iNELS system