Získávání a stabilizace zaměstnanců na pozici řidič - Mudruňka, Josef (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá personální agendou v dopravní společnosti Ajka Medlešice a zaměřuje se na proces najímání a stabilizaci zaměstnanecké základny. Cílem práce je analyzovat aktuální stav, týkající se získávání a stabilizace pracovníků na pozici řidič, a po vyhodnocení zjištěných faktů následně navrhnout nová opatření, která by přispěla k zlepšení procesu získávání a stabilizace pracovníků ve společnosti.
Recruitment and stabilization of employees on the driver's position
Keywords: získávání pracovníků; stabilizace pracovníků; nákladní doprava; personalistika; nedostatek řidičů; recruitment of drivers; stabilization of work force; freight transport; human resources; lack of drivers