Neural Vision View - Štursa, Dominik (My University, 2025)
Neural Vision View je inovativní SW pro automatickou detekci objektů, který přetváří scény na pravděpodobnostní mapy a poskytuje informace o manipulačních bodech. Zvyšuje efektivitu a spolehlivost robotických systémů ve výrobě.
Keywords: podnikatelský záměr; detekce objektů; robotické vidění; business plan; object detection; robotic vision