Finanční analýza Zemědělského družstva Chýšť - Wohlhöfner, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je zaměřená na provedení finanční analýzy Zemědělského družstva Chýšť, které je analyzované především z hlediska ukazatelů likvidity, rentability, zadluženosti a aktivity. Pro dosažení relevantnějších podkladů využitelných pro další rozvoj družstva Chýšť bylo zpracováno porovnání se sousedním družstvem.
Financial analysis of Agricultural Cooperative Chýšť
Keywords: financial analyses; confrontation; agricultural cooperatives; Agriculture; finanční analýzy; komparace; zemědělská družstva; zemědělství