Nové škorpionátové komplexy přechodných kovů - Mlateček, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Byly připraveny nové škorpionátové komplexy přechodných kovů. Komplexy byly charakterizovány rentgenostrukturní analýzou a spektroskopickými metodami.
New scorpionate complexes of transition metals
Keywords: škorpionáty; NMR; RTG; koordinační sloučeniny; triazol; diazafosfol; scorpion; X-ray; coordination compounds; triazole; diazafosfol