Integrovaná prevence a omezování znečištění v České republice - Nožička, Jiří (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o nástrojích environmentální politiky EU a ochraně životního prostředí v České republice.
Integrated pollution prevention and control in the Czech republic
Keywords: Životní prostředí; environmentální politika; Evropská Unie; Česká Republika