Analýza karboxylových kyselin ve vzorcích tuků - Králová, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce pojednává o analýze karboxylových kyselin ve vzorcích tuků. Uvádí různé metody extrakce karboxylových kyselin ze vzorků tuků a dále metody následné přípravy methylesterů.
Determination of fatty acids in a lipide samples
Keywords: Tuky; karboxylové kyseliny; extrakce