Nákladové indexy společnosti Česmad Bohemia - Rácová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza nákladových indexů firmy Česmad Bohemia v letech 2001-2004 s prognózou nákladů do budoucna.
Cost indexes of the Česmad Bohemia
Keywords: kamionová doprava; Náklady; nákladová analýza; dopravci; ČESMAD Bohemia