Analýza integrovaného záchranného systému - Bejčková, Iva (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce charakterizuje integrovaný záchranný systém, zabývá se jeho legislativní úpravou a blíže charakterizuje fungování IZS v okrese Blansko. Zde se podrobněji zaměřuje na dopravní nehody. Současně jsou navrženy možné způsoby optimalizace celého systému.
The analysis of integrated rescue system
Keywords: Integrovaný záchranný systém; Krizové řízení; Policie ČR; hasičské sbory; Dopravní nehody